My Melody Kawaii

26 Ağustos 2012 Pazar

KİTAPLARDAN KULE YAPALIMMM

İlk acemilik yazımdan sonra bloguma biraz şekil verdim. Sayfayı istediğim hala ufakta olsa getirdim. Vee artık harekete gecme vaktidir dedim :).
Son zamanlarda izlediğim bloglarda harika bir etkinlik var. Ben ufacıkta olsa gec kaldım ama olsun dedim, yapayım. Nedir bu etkinlik? Kitaplardan kuleler yapma etkinliği, kütüphanemizde okunmayı bekleyen ve hergün biraz daha büyüyen kuleleri fotoğraflama etkinliği. Tüm kitap severlerde olduğu gibi bende kitaba doymuyorum ve okunacak fazlasıyla kitabım varken gidip kitap alıyorum. Napalım bizi de böyle kabul etsinler :) (özellikle annem çok şikayetçi bu durumdan). Gelelim benim kulemdeki kitaplara..
  • Venüs'ün Dünyası - Sarah Dunant
  • Kankelebeği - Pınar Yılmazer
  • Ana - Maksim Gorki
  • Filistin Sabahları - Susan Abulhawa
  • Foto Şıpsevgi - Aydın Arif
  • Beyoğlu'nda Gezersin- Nazlı Eray
  • Beastly - Alex  Flinn
Bu güzel kitapların benimle buluşma hikayelerine gelince;
İlk 5 kitap bir kitapçının dükkanını kapatmak istemesi sonucu elinde kalan kitapları indirimli olarak satışa çıkarmış ve tesadufen bende o indirim yazısını görmüştüm. Filistin Sabahları kitabını kitapdelisigizem 'in blogunda görmüştüm ve okumalıyım demiştim. Maksim Gorki'den Ana kitabını da herkesten okunması gereken bir klasik olarak duydugum için almalıyım dedim. Diğer 3 kitap ise tanıtım yazıları beni kendine çektiği için kitaplığımda yer açmalıyım dedim. Böylece bu 5 kitabı 4'er liradan 20 liraya almış ve çok mutlu olmuştum.
Beyoğlu'nda Gezersin kitabı Hürriyet Kültür-Sanat'ta çıkan soruyu yanıtlayıp göndermemle kazandığım bir kitap. Bu tür etkinliklere sıklıkla katılırım ama ilk defa kazandım :).Arada sırada siz de deneyin derim :)
Son olarak Beastly kitabı ise bir çekiliş hediyesi.vampirellaninguncesi blogunun 1. yılını kutlamak için kitap çekilişi yaptı ve şanslı kişi ben oldum :).  Teşekkürler Vampirella blogun cok yıllar görür umarım..
İşte böyle, şimdilik benden bu kadar. Sizlere fotoğraflayacağım çok kitap kulem var benim :) Görüşmek üzere..

2 yorum:

  1. merhabalaar:)
    ne hoş,ne cici bir sayfa bu böyle..:)
    samimiyetiniz ve harika paylaşımlarınız ile süslediğiniz sayfanıza bayıldımm..
    takipçinizim müsadenizle..
    ben de sizi bekliyorum sayfama,arzularsanız elbette.
    sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Hoşgeldin sayfama :) güzel yorumların için çok teşekkürler. Ben de gelicem sayfanıza tabiki :)

    YanıtlaSil