My Melody Kawaii

13 Aralık 2012 Perşembe

Mime Davet Var :))

Sevgili  Tosbağa'nin dünyasi beni bu anlamlı sorularla mimlemiş. Epey zamandır mim cevaplamıyordum, değişiklik oldu, iyi geldi :)  O zaman hemen başlayalım cevaplamaya..

1-Mantığın mı yoksa Duyguların mı ön plandadır?
Bir balık burcuna sorulmayacak sorudur bu :) duygusalız biz anacım. Ama mesleğim gereği duygularımı ikinci plana atmayı öğreniyorum yavas yavas. Mühendis insan duygularına göre hareket edemezmiş, mantık ön planda olmalıymış mış mış.. Olucak inşallah bir gün :)

2-İnsanlar niye mutlu değiller?Niye gözlerinin önündeki mutlulukları görmüyor ve şükretmesini bilmiyorlar?
Çünkü insan oğlu doyumsuz, hiç birşey yeterli gelmiyor o da olsun, bunu da alayım diye diye yaşıyor. Ancak bir sağlık sorunu olduğunda herşeyin kıymetini anlıyor tabi o da iyileşince unutuluyor :)

3-Çok para harcayıp keşke almasaydım yada harcamasaydım dediğin bir şey var mı?
Herkes, tabiki var der ama hatırladığım kadarıyla yok yahu :) o konuda biraz dikkatliyim sanırım. Öyle yüksek fiyatlara bişey almaya kalktığımda bin kere düşürüm ben. Bu bazen iyi bazen kötü oluyor. Düşünmeden amann şunu da alayım diyemiyorum. Sanırım bu biraz yetiştilme tarzıyla alakalı bir durum.

4-Haklı olduğun bir konuda hakkını savunur musun yoksa susmak adalet mi dersin?
Haklıysam tabiki de savunurum altta kalmam ama karşımdaki insan laftan anlamayan biriyse hiç uğraşmam. Böyle birine 'hee' deyip geçmek en mantıklı harekettir.

5-Tok gözlü müsün yoksa herşeyim olsun diyenlerden misin?
Herşeyim olsun diyen bir insan değilim zaten bunu istemek imkansız ki. Hiç kimse herşeye sahip olamaz. Benim için en önemlisi huzur ve sağlık. Tabiki başka birşey istemem demiyorum ama azla yetinmeyi bilirim çok şükür. Aaa sanırım kitaplar konusunda hepsi benim olsun derim. Bak onlara dayanamıyorum işte :))

İşte cevaplar böyle Fıstıklar :) Sıra geldi size. Aslında herkesi mime davet ediyorum ama kedimin hobi defteri , Kız Annesi, Çağla Dnz, yuregimin iklimi, Şirin tarifler, Kontesce top sizde canlarım :))

9 yorum:

  1. Oooo bayıldım sevgili arkadaşım..:)) Ben de ne zamandır mim cevaplamıyorum. Hem sorular da çok güzelmiş.. Çok teşekkür ederim... Hemen cevaplayacağım..:))
    Çok selam ve segilerimle...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohh iyi oldu o zaman ablacım cevaplarını bekliyoruz :)

      Sil
  2. TEŞEKKÜR EDERİM GAYET GÜZEL OLMUŞ :)

    YanıtlaSil
  3. çok sağolasın canımm =) cevapladım bile

    http://www.kontesce.blogspot.com/2012/12/mimlendim-5.html

    YanıtlaSil
  4. beni mimlediğin için teşekkür ederim canım...
    en kısa zamanda cevaplayacağım :))

    YanıtlaSil
  5. cnmm çok tesekkur ederım hemen cevaplayacağım :=))

    YanıtlaSil